visszalépés »

Tudnivalók
Adakozóknak

Felhasználási feltételek

Az adomanyportal.hu civil szervezetek részére ingyenesen igénybe vehető bankkártyás adományozó szolgáltatás.
A bankkártyás adományozó oldal támogatója és üzemeltetője a Voxinfo Kft.

Online bankkártyás adományozás

A bankkártyás adományozás révén Ön kényelmesen és biztonságosan küldheti el adományát.
Az egyszeri online bankkártyás adományozás az OTP Bank Nyrt. OTPdirekt rendszerén keresztül történik kizárólag a jelzett bankkártya típusok elfogadásával.
Az OTPBank OTPdirekt rendszere a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard és Maestro típusú kártyákat fogadja el. A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el a rendszer, ha annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó fizetéshez, illetve vásárláshoz.

Az adományozásról egyszerű bizonylat készül, melyet elektronikus levél formájában juttat el a rendszer a Felhasználó számára, ezért valós e-mail cím megadása kötelező.

Az OTP Bank a sikeres fizetést/vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni.
Az OTP Bankot jutalék illeti meg.

Online átutalásos adományozás

Utaláskor közvetlenül a támogatott civil szervezet számlájára érkezik az utalt összeg. Ebben az esetben utaláskor, a közlemény mezőben adható meg megjegyzés, vagy adóigazolás kérése esetén név, cím, postacím.

Az adományozás lemondásának módja

Az adományozó oldal felhasználói tudomásul veszik, hogy az adomány befizetését az ügylet természetéből fakadóan nem lehet lemondani, vagy a befizetett összeget utólag visszakérni.